Rulader med stark salami, paprika och lök
Den här rätten går att göra mycket stark eller svagare beroende på vilken sorts salami man väljer. Gör gärna lite extra då det nästa är godare dagen efter.

Ingredienser:
ca 1 kg lövbiff eller fransystak som skärs i tunna skivor
1 gul lök
1 grön paprika
200g stark peperoni salami
200g philadelphiaost
3 dl vispgrädde
buljong
soja
majzena
Finhacka lök, paprika och nästan all salami.
Blanda det med philadelphiaosten och smaka av om det behövs mera styrka och krydda i så fall med lite tabasco.
Lägg ut några skivor kött åt gången på en skärbräda och klicka på en klick röra och vik sedan ihop köttet som ett tätt paket och fäst sista fliken med en tandpetare.
Bryn ruladerna i omgångar i smör och krydda dem med salt och peppar.
Lägg över dem i en gryta och fyll på med grädde.
Stoppa ner det sista av salamin som får smaksätta såsen och ta sedan upp det innan servering.
Låt ruladerna puttra i 30-40 minuter på svagvärme.
Lyft ur ruladerna och ta bort tandpetarna.
Red såsen med majzena blandat i vatten. Såsen skall inte vara för tjock
Smaka av såsen med buljong och soja. Behövs det syra kan lite citron eller vinäger tillsättas.
Servera med ris eller potatis.